fb pixel
TOSS in Holland

Vacature: Digital Content Creator

Plaats: Brussel, België
Dienstverband: Fulltime

Voor ons in-house marketingbureau StudioSterck! Is TOSS op zoek naar een Digital Content Creator. In deze functie ga je aan de slag met het creëren van content voor verschillende kanalen van alle labels die vallen onder TOSS Group en die gelieerd zijn aan TOSS.

Wie is StudioSterck!?

Wij zijn StudioSterck! Een groeiend all-round marketingbureau bestaande uit een klein, maar zeer ervaren team. Wil je werken in een dynamische omgeving, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met kantoren in zowel het bruisende Amsterdam als het charmante Brussel, bevinden we ons in het hart van creativiteit en innovatie. Ondanks ons bescheiden formaat hebben we een grote impact, aangezien wij voor meer dan 15 verschillende labels van de TOSS group en gelieerde labels de gehele marketing verzorgen. Elk met zijn eigen verhaal een uitdagingen. Daarnaast is de wetenschap dat er nog nieuw op te zetten landen en labels in het verschiet liggen. Denk hierbij aan TOSS in Holland die zijn services uitbreidt door heel Europa en nieuw op te zetten labels als: Real Estate en Consultancy.

Wat worden je werkzaamheden?

Met een creatieve touch en een scherp commercieel inzicht, ben jij de drijvende kracht achter het creëren van inspirerende content. Je put inspiratie uit zowel interne als externe bronnen en verpakt deze informatie op een toegankelijke manier voor verschillende platforms, zoals de webshop, blogs, social media posts, video’s, en zelfs TikTok voor onze opdrachtgevers.

Je spreekt de taal van onze doelgroep vloeiend en past je stijl moeiteloos aan aan de diverse kanalen. Als content wizard werk je continu aan het updaten van het assortiment op verschillende kanalen, met als ultiem doel om de merken dichter bij de consument te brengen. Bovendien ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en zoek je constant naar innovatieve manieren om onze consumenten te bereiken en te boeien.

Jij gaat dus:

 • Inspirerende en commerciële content creëren;
 • Content actualiseren van ons assortiment op de diverse kanalen met als doel ons beter bekend te maken bij de consument;
 • Nieuwe trends en manieren ontdekken om onze consument te benaderen.

Hierom wil je werken bij StudioSterck!

Bij StudioSterck geloven we in het stimuleren van creativiteit en het koesteren van talent. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid om betrokken te zijn bij gave marketingprojecten, maar ook om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een grote impact te hebben op het succes van de merken die we vertegenwoordigen. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op samenwerking, open communicatie en het delen van ideeën. Als je op zoek bent naar een stimulerende werkomgeving waar jouw bijdrage ertoe doet en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team bij StudioSterck!.

Je krijgt bij ons:

 • Marktconform salaris;
 • Leuke collega’s(al zeggen we het zelf);
 • Mogelijkheid om na onboarding vanuit huis te werken (minstens 75% op kantoor);
 • Mogelijkheid tot opleidingen en (opfris)cursussen.

Wij willen jou graag in ons team als je:

 • een liefde hebt voor het creëren van content en een sterke wil om te blijven leren en ontwikkelen;
 • vaardig bent in het gebruik van video- en beeldbewerkingssoftware;
 • bekend bent met de huidige sociale mediaplatforms en hun trends;
 • een creatieve geest hebt en oog voor detail;
 • een proactieve houding hebt om samen met ons team content te produceren;
 • de mentaliteit van een teamspeler hebt die ook zelfstandig uit de voeten kan;
 • in Brussel wilt werken(pré). Woon je in Nederland dan kunnen wij je helpen met de verhuizing en het vinden van een plek. Wil je écht liever in Amsterdam werken?, dan maken wij ook graag kennis met je.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar: info@toss-group.com. Heb je nog vragen over de functie? Bel naar +3120 261 9447 en vraag naar Pim.