fb pixel
TOSS in Holland

Careers at TOSS

Fulltime

Medior ICT Supportmedewerker

Ben jij een enthousiaste ICT-professional met ervaring in het ondersteunen van gebruikers, en heb je een solide kennis van Microsoft 365 en netwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als groeiend bedrijf in de ICT-sector zoeken we een leergierige medior ICT Supportmedewerker die ons team komt versterken. 

Fulltime

Data en performance manager

Als data-analist in digitale marketing ben jij als een digitale detective. Je speurt door allerlei online kanalen en tools om gegevens te verzamelen en trends te spotten. Je maakt slimme aanbevelingen om digitale campagnes en strategieën nog beter te maken.

Fulltime

Digital Content Creator

Met een creatieve touch en een scherp commercieel inzicht, ben jij de drijvende kracht achter het creëren van inspirerende content. Je put inspiratie uit zowel interne als externe bronnen en verpakt deze informatie op een toegankelijke manier voor verschillende platforms.

Internship

(Dutch) Content- en social media marketing stage

Jouw contentmarketing avontuur begint bij TOSS in Holland! We zoeken een enthousiaste stagiair(e) die wil schitteren in online en offline exposure. Schrijf, ontwerp en groei mee met ons gezellige team. Doe mee en solliciteer vandaag nog!